صفحه 1 از 244 123456789101151101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 2438

موضوع: پرسش های خاص در مورد ویزای F1 (مواردی که تاپیک جداگانه ندارند)

  1. #1
    mahdieh
    Guest

    Smile پرسش های خاص در مورد ویزای F1 (مواردی که تاپیک جداگانه ندارند)

    US Department of State Persian Article about the procedure of applying for Visa --- NOTE: It doesn't include SEVIS Fee, DON'T FORGET IT
    http://persian.usinfo.state.gov/inde...ply_Early.html

    One of the attached files (US_Visa_info.pdf) is the pdf version of the html file, the other one is the FAQ regarding F1 visa. --b
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  2. #2
    ApplyAbroad Champion
    Bita آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2006
    ارسال‌ها
    241

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    If both of you get admission and both want to go as students, you both will get F1 visa.

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    Tnx Bita, I have another question:
    suppose that we get F-2, in this case can I apply and study after we arrive US?can I chagne the kind of my visa?

  4. #4
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Dec 2006
    ارسال‌ها
    2,687

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdie
    Tnx Bita, I have another question:
    suppose that we get F-2, in this case can I apply and study after we arrive US?can I chagne the kind of my visa?
    بله می‌تونی این کار رو بکنی. اول باید پذیرش بگیری و بعد دانشگاه برات یک I-20 جدید صادر می‌کنه. I-20 جدید رو همراه با یک سری مدارک دیگه برای INS پست می‌کنی و درخواست تغییر وضعیت از F-2 به F-1 می‌دی. چندین نفر از دوستان من این کار رو کردند و تا به حال ندیدم که هیچ موردی باشه که رد بشه. فقط یک مقدار زمانش طولانیه. حدودا ۳ تا ۴ ماه طول می‌کشه تا INS به شما جواب بده و وضعیت ویزا رو عوض کنه.

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    ارسال‌ها
    56

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    بهتره كه به صورت f1 , f2 اقدام كنيد و احتمال ويزا دادن بيشتر است

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    please clear the mean of F-1 and F-2 type of visa
    best regards
    Speak clearly if you speak at all; Carve every word before you let it fall

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2007
    ارسال‌ها
    19

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    The VISA type for students is F and for dependents(spouse,children)is F2.

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2008
    ارسال‌ها
    5

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی برای ایرانیان

    سلام.

    من تازه می خوام برا ویزا اقدام کنم. الان دارم اطلاعات این سایت و آنکارا و دبی رو می خونم. توی سایت سفارت در آنکارا نوشته که برای گرفتن وقت باید با VIS تماس بگیرید و قبل اون هم باید یه PIN به مبلغ 16 دلار تهیه کنید. سوالم اینکه اولا این PIN رو ما ایرانی ها از کجا باید بگیری؟ دوما به نظرتون از کجا (دبی، آنکارا، قبرس) اقدام کنم بهتره (به شرط داشتن fund) و داشتن نامه از یکی از دانشگاه های ایران که مثلا اعلام نیاز کنن که بعد برگشت من و جذب می کنن؟ و اگه من بخوام برای اردیبهشت وقت بگیرم کی اقدام کنم مناسبه؟ پیشاپیش از دوستانی که زحمت می کشن و تجربه و نظر خودشون رو اعلام می کنن سپاسگزاری می کنم. آرزوی روزهای خوبی برای هممون می کنم.
    شاد باشید

  9. #9
    Member lida_a86 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2008
    رشته و دانشگاه
    Law
    ارسال‌ها
    214

    پیش فرض Enough time to apply for F-1 visa

    I have applied for 4 universities in USA and one in Canada,right now,just one of them in USA has admitted me but the rest have not replied yet,I'm going to attend the Fall semester,what is the best time to make an appointment for the embassy?Does the I-20 form which the University of Texas sends me specifically belong to that university or I can apply for the F-1 visa for another university with that?I mean,I'm afraid that when I have the answs of all of them,it would be late to choose a date for an appointment

  10. #10
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    رشته و دانشگاه
    Stanford, Mechanical Eng
    ارسال‌ها
    1,279

    پیش فرض پاسخ : Enough time to apply for F-1 visa

    اقدام براي ويزا فقط مربوط به دانشگاهيه كه شما I-20 اون رو براي مصاحبه برديد.
    اگه بخواين كه دانشگاه رو عوض كنيد بايد تمام مراحل مثل مصاحبه clearance رو دوباره از نو طي كنيد.

    حتماً توي فروم search كن اطلاعات كامل و زيادي پيدا مي كني.
    Don't be afraid that your life will end;
    be afraid that it will never begin

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •